ДАН ШКОЛЕ – ДРУГИ ДАН,

бирамо најбољег наставника за школску 2021/2022. годину:

Јудит Хевер,

Професор разредне наставе у нашој школи већ 20 година. Савесно и одговорно извршава послове у настави на пословима професора за мађарски језик са елементима националне културе и реализује модел „Ја певам, играм и свирам“ у оквиру пројекта Једносменски рад, у нашој школи је предавала и музичку културу пре петнаест година.

За све ове године нема ни једног дана боловања и није користила слободне дане. Омиљена међу ученицима, запосленима и родитељима. Активна и вредна, посвећена и присутна увек за своје ученике. Одговорна и емпатична, креативна и иновативна за нове пројекте у које је школа укључена, оспособљена за ИК технологију и иновативне методе наставе и учења, ради са електронским уџбеницима и у наставном процесу користи сва модерна мултимедијална средства.

Тимски играч, у пројекту Обогаћени једносменски рад води модел и активност са којим је учествовала на многим школским приредбама, смотрама и програмима. Колегијална и увек спремна да помогне свакоме ко joj се обрати.

Успешнa на многим такмичењима са ученицима од општинског до републичког нивоа, посебно истичемо резулате са ученицима који изучавају мађарски језик са елементима националне културе.

Друштвено активна и у другим организацијама. Као кантор у Римокатоличкој цркви у Врбасу ради 25 година.„КО ПЕВА ДВА ПУТА СЕ МОЛИ“ је насловна страна часописа Мађар со из Новог Сада који је интервјуисао нашу Јудит поводом њеног рада као кантора у тој верској заједници.

Одлуком директора школе изабрана је за Најбољег наставника у школској 2021/2022. години.

26. март 2022. године

за Дан школе ОШ „Бранко Радичевић“ Савино Село

Директор школе,Рахман Тигањ

Print Friendly, PDF & Email
ДАН ШКОЛЕ – ДРУГИ ДАН