У Основној Школи „Бранко Радичевић“ у Савином Селу одржан је пријем ђака првака. Новој генерацији ове школе припремљен је културни-уметнички програм. Добродошлицу првацима и својим новим друговима из школе пожелели су кроз игру и песму чланови малог хора ОШ „Бранко Радичевић“, али и остали ученици који су у овом програму учествовали са рецитацијама и плесним кореографијама.

Уз директора и запослене у школи свечаном пријему ђака првака присуствовали су председник општине Врбас Милан Глушац, и председница Савета родитеља Јована Вујтовић и том приликом поздравили родитеље и деци пожелели пуно среће и успеха у њиховим новим школским обавезама и првацима уручили пригодне поклоне.

Свечани пријем првака у Основну Школу „Бранко Радичевић“ завршен је заједничком фотографијом, која ће им остати као успомена на овај важан дан у њиховом животу. Чувена је реченица коју је познати песник по којем ова школа и носи назив Бранко Радичевић једном приликом рекао, „Од колевке па до гроба најлепше је ђачко доба“.

Ово је прилог о нама ТВ „Бачка“ Врбас.

ХВАЛА МЗ САВИНО СЕЛО И ОПШТИНИ ВРБАС НА ПОКЛОНИМА НАШИМ НОВИМ УЧЕНИЦИМА ПРВОГ РАЗРЕДА, 30.08.2018. ГОДИНЕ. Директор школе Рахман Тигањ.

Print Friendly, PDF & Email
ЂАЦИ ПРВАЦИ-СРЕЋНО!