Дан школе – НАЈБОЉИ НАСТАВНИК 2023/2024. године:

Велимир Миличковић, професор физичког васпитања

Професор физичког васпитања у нашој школи већ 12 година, тренутно је студент на докторским студијама у Новом Саду. Савесно и одговорно извршава послове у настави, омиљен међу ученицима, запосленима и родитељима. Активан и вредан, посвећен и присутан увек за своје ученике. Одговоран и емпатичан за поверено одељење као разредни старешина. Креативан и иновативан за нове пројекте у које је школа укључена, оспособљен за ИК технологију и иновативне методе наставе и учења. Пројекти у којима је координатор: „Моја школа – мој клуб“, „Обогаћени једносменски рад“, „Мој први смеч“ и „Свако дете има право да одраста здраво“.

За наставу се припрема систематично, часови су му одлично осмишљени и припремљени, успешно реализује диференцирану – прилагођену наставу, где свако дете напредује према својим могућностима. Школска документација је уредна и комплетна, на школском диску је постављен портфолио, планови, програми, припреме за наставу, стручно усавршавање,…

Велики хуманитарац и покретач многих акција са својим ученицима. Тимски играч и координатор многих школских тимова. Колегијалан и увек спреман да помогне свакоме ко му се обрати. Успешан на многим такмичењима са ученицима од општинског нивоа до државних такмичења.

У анкети која је спроведена код ученика од петог до осмог разреда дана 8. фебруара 2024. године, где се бирао најбољи, најсавеснији и највреднији наставник у школи, добио је највеће поверење ученика.
Одлуком директора школе изабран је за Најбољег наставника у школској 2023/2024. години.

27. март 2024. године за Дан школе ОШ „Бранко Радичевић“ Савино Село и обележавање јубилеја 200. година од рођења Бранка Радичевића.

Директор школе,

Рахман Тигањ

Print Friendly, PDF & Email
НАЈБОЉИ НАСТАВНИК ЈЕ…