Драги ученици, родитељи и запослени,

Наша школа је спремна за реализацију наставе од 1. септембра 2020. године, зграда је комплетно дезинфикована, изабрали смо највеће учионице по површини (од 60 до 80 м2) како би се осигурала физичка дистанца и да сваки ученик седи сам у клупи. У свим учионицама је постављен гел за дезинфекцију руку, средство за дезинфекцију школског намештаја, течни сапун у дозерима, убрус и упутство за прање руку. Ученички и наставнички тоалети, трпезарија, зборница и свлачионице у фискултурној сали такође су опремљене са свим дезинфикационим средствима. У просторији за изолацију обезбеђен је брзи термометар, визири, маске, рукавице, гел за дезинфекцију руку и школског намештаја. На свим улазима у школу су постављене дезобаријере и средства за дезинфекцију руку. На свим видљивим местима у школи су залепљени плакати са упутством о придржавању мере безбедности, обавезе ношења маски и физичке дистанце.

Прва смена су ученици од I до IV разреда и долазе у школу у 8:00 часова свакодневно и имају 4 часа.

Друга смена су ученици од V до VIII разреда и долазе у школу у 11:00 часова, сва одељења су распоређена у А и Б групу и наставу похађају по комбинованом методу, све детаље ће првог дана школе објаснити одељењске старешине.

Пријем првака је 31. августа у 10:00 часова, позивамо ученике и једног родитеља у школско двориште где ће се организовати састанак и упознавање са учитељицом Ксенијом Бенце, том приликом ће првацима бити уручени ваучери од Универекспорта – објекат у Врбасу, поклон од МЗ Савино Село, чоколада Најлепше жеље и уџбеници за први разред. Заједно смо сви у овој ситуацији и само са стриктним придржавањем мера безбедности прописаних од надлежних институција успећемо да превазиђемо респираторну инфекцију Ковид-19. Обавезно је ношење заштитних маски према упутству за све ученике и запослене, родитељи децу остављају на улазу у школу и не улазе у школску зграду.

Школска саобраћајна патрола и ове године биће на раскрсници испред школе и бринути о безбедности у саобраћају за све ученике школе. Драги ученици, родитељи и запослени чувајте се и сретна нам школска 2020/2021. година!!

Print Friendly, PDF & Email
ПОЗДРАВНА РЕЧ ДИРЕКТОРА